Derékig a konténerben

2010.10.25. 10:55

 Tegnap az esős szomorkás vasárnapon megmutatták a Gödöllői HÉV járművezetői és kalauzai, hogy képesek szervezetten fellépni az utasaink érdekében. Ez nem sztrájkot jelent egy menetrendi ritkítás ellen, hiszen ez nincs napirenden, hanem egy hajléktalanról.

Mogyoródon lomizott egy konténerben, majd miután kiállt 6-8 darab százliteres zsákjával, hogy a szajrét elvigye Gödöllőre, hatalmasat koppant. Láncban adtuk az értesítést, hogy a konténer-régészt senki ne engedje fel a vonatra.

Hat vonatot várt Mogyoród állomáson, majd amikor már ismétlődtek a kalauzok és a biztonsági őrök, feladta. Legalábbis azt hittük. két zsákkal elindult. Szentjakabon rájött két vonat után, hogy ott sem érdemes próbálkoznia. Másfél órával később Gödöllő Szabadság téren próbálkozott volna. Amikor meglátta, hogy én vagyok a kalauz, csalódottan tovább baktatott.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr822396985

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2010.10.25. 18:11:27

Példamutató dolog. A buszosok meg állandóan húzzák a szájukat, hogy ők nem teszik le a bűzlő csövest, mert csak. Hiába szólnak neki sokszor.

kacsa. 2010.10.26. 21:01:49

Lehet fogadásokat kötni, hogy mikor jön valaki, aki szerint szívtelenek voltatok? ;) Megj.: még a liberalizmus szerint is csak addig terjednek csövi bácsi jogai, amíg másokét nem korlátozza.
Mindenesetre gratulálok az összefogáshoz és ahhoz, hogy a hivatástudat (vagy mi) győzött a "sz@rok bele" mentalitás fölött!
süti beállítások módosítása