Kannás boys

2012.05.30. 18:33

Tegnap amikor Mogyoród állomáson felszálltam az egyik Budapestre tartó tingli-tangli utasszámú délutáni szerelvényemre, amikor is látványos mozgolódás és átcihelődés kezdődött egy kisebb társaság részéről. Át is ugrottak a számukra nyilván csak a kényelmesebb ülőhelyek miatt szimpatikusabb második kocsiba.

A fogócskázást, amit lezavartunk az első osztályú szakasz keresése közben, Szilasliget megállóhelyen untam meg. Látva ezt a Forma 1-es pályabíró elhalasztotta vonatunk továbbmenesztését, majd a harmadik kocsiban kerültünk összezárásra egészen Kerepes állomásig. Addigra megbeszéltük, hogy mivel sokallják a viteldíjat, inkább a következő vonattal kísérlik meg a Budapestre jutást. 

Addig is elkortyolgatják a műanyag kannában lötyögő maradék borocskájukat, ami láthatóan elengedhetetlen társ volt nekik a munka utáni lazulásban.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr494555617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása