Nem igazán értem, hogy az internet világában, ha egy közlekedési társaságnak van egy működő honlapja, akkor miért van kint az aktuális vágányzári tájékoztató előbb a megállókban, mint a honlapon?

Ugyanis TEGNAP a BKV Zrt.-nek sikerült elérnie arra a szintre, hogy a több, mint egy hete meghirdetett vágányzárról (nálunk a Gödöllői HÉV-en) sikerült végre egyáltalán BÁRMIFÉLE tájékoztatót kirittyenteni a társaság honlapjára. (Ekkor kerültek ki a buszmegállókba is a menetrendek, de ezt nem is kifejezetten tartom bajnak, ugyanis az érintett HÉV megállókban már kint volt a menetrendi vázlat.

Ami viszont mégis öröm az ürömben, hogy legalább az autóbuszokon a viszonylatjelző táblákon már messziről jól látható, (végre) hogy melyik buszra száll az utas. (Ordít például a H1 felirat a tábla bal szélén.) Remélem, hogy a jövő heti vágányzárnál az off-line tájékoztatás legalább ilyen szinvonalú lesz. Ennél jobb már tényleg nem kell.

ÉS MOST EGY KIS MÁS:

A 41-es villamos (ismeretlen okokból) pótlásra kerül a Budafoki elágazástól kifelé (legalább ezen a hétvégén). A villamosok helyett a Savoya park és a Kamaraerdő között 41V jelzéssel villamospótló buszok szállítják az utasokat. A vágányzár ideje alatt a 41-es villamosok a Városház térre járnak. A villamospótlóról a villamosra (és fordítva) az átszállás javasolt helye a Leányka utcai lakótelep megállóhely.

(A honlapon erről is csak egy kétsoros keltezés nélküli tájékoztató fityeg, illetve a villaosmenetrendek között a pótlóbuszé. A hír és buszmenetrend között nincsen link sem, erre már nem futotta...)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr51929521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2010.04.17. 17:59:52

A hangos utastájékoztató is mondta már a héten majdnem mindig, h majd vonat helyett buszok fognak közlekedni. Csak azt nem ,h mikor csak annyit, h olvassák el a kitett hirdetményt. De a vonaton semmi hirdetmény nem volt, a megállókban sem egészen tegnapig. Legalábbis Gödöllőn tuti nem, de pénteken Ilonatelepen és Kistarcsa kórháznál kint volt azt láttam is.

kossuthsch · http://himmel.hu 2010.04.17. 19:36:52

A 41-es villamos vonalás kábellopás volt, keress rá, betápkábelt sikerült valakiknek igen szakszerűen lopniuk, a helyre állítás "akár 2-3 hétig" is tarthat.

kacsa. 2010.04.17. 20:25:39

Kösz a villamosos infót!
A kábeltolvajoknak csak annyit kívánok, hogy tapasztalják meg hátralevő életük minden napján, hogy milyen az amikor 10 óra kemény (és tisztességes) munka után, hulla fáradtan nem tudnak hazajutni. És akkor most finom és nőies voltam.

Adani 2010.04.17. 21:57:00

@kacsa.:

Én meg azt, h ugorjanak seggest egy aknára vagy esetleg a nagyfesz kábellel próbálkozzanak mikor áram alatt van aztán adják meg a megfejtést a drót végén széndarab találós kérdés megfejtésére.

kacsa. 2010.04.18. 23:03:26

@Adani: Még mit nem! Hogy aztán áramszünet legyen? Különben is, pazarolnád a munkaerőt? :)

Adani 2010.04.19. 08:26:16

Miért ha másra nem is áramvezetésre még alkalmasak. Egy ideig legalábbis.

Adani 2010.12.21. 23:30:13

@kacsa.:

Aki hülye haljon meg ugyebár 25 ezer V-tal em baszakodik, aki nem lógott fizikaórákról általános iskolában és van elég esze.
süti beállítások módosítása