Állomány feltöltve

2015.03.03. 00:23

Kedves olvasók!

Pár napja vetődött fel Dióban az ötlet, hogy szeretné a Kallerblog! szerkesztőségét növelni személyemmel. Többször végigrágtuk a témát és végül bátran mondhatom, hogy örömmel vállaltam el ezt a feladatot.

Pár szót rólam:
Szintúgy a Gödöllői állomány kalauzaként keresem a kenyeremet és célom is egyezik a kollégáméval. Mindössze a a valóságot és az érdekes történeteket szeretném közzétenni kalauzi szemszögből, ezzel bemutatva, hogy valójában milyen is a mi munkánk és mikkel kell szembenéznünk minden szolgálat alatt.

Még egyszer köszönöm a lehetőséget és a felkérést, kedves olvasóinknak pedig további jó utazást kívánok a kaller.blog.hu oldalán!

Mr. G, a kaller

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr357235903

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2015.03.03. 01:01:23

Kolléga úr!

Ha megengeded, köszöntelek a csapatban! Munkádhoz a továbbiakban is sok sikert, és kitartást kívánok! Itt a blogon pedig minden jót!

Dió, a kaller
A Kallerblog! alapítója
süti beállítások módosítása