Ha törik, ha szakad

2009.11.07. 12:33

Tegnap délután három óra magasságában felsővezeték szakadás miatt leállt az élet a Gödöllői HÉV-en. A vonatok Csömör felé nem közlekednek még ma sem. Helyettük Cinkota és Csömör között HÉV-pótló buszok járnak. Az átszakaszolás idje alatt a Kavicsbánya gépház leállása miatt a HÉV szerelvényeinek közlekedése teljes mértékben megbolydult.

És lássuk, mi is okozta ezt a felfordulást. Kedvenc fuvarozó cégünk, a Verestransz ismét alkotott. Régebbi posztomban már leírtam, hogy hónapokig miattuk közlekedtünk öttel(!) a Budapesti úti átjáróban. Nos, az eset most némiképp más. Egy billencsük felakadt a HÉV felső vezetékébe, majd ötszáz méteren leszakította azt. Hogy a dolgot egy kicsit tetézzük, az oszlopok közül is megsínylette néhány a szakításpróbát.

A helyreállításig az utasok megértését és türelmét kérjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr621506927

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vyca 2009.11.07. 22:31:37

Remélem ezt azért kifizettetik velük.

Adani 2009.11.09. 13:39:41

Akkor épp megúsztam. a 14:20-as Hév-el jöttem visszafelé. Pontosan hol sikerült letépniük a pókhálót? Ha jól sejtem akkor ez a csömöri vonatot érintette nem a Cinkota-Ilonatelep-Kistarcsa járatot, amin én közlekedem. Mi semmit se vettünk észre.

Egyszer volt ,h nem jártak a vonatok 16 körül, akkor elvileg palotakerten pottyant le a madzag. Arról mit tudtok? A HÉV pótló egy horror, legközelebb ha ilyen van inkább vonattal megyek.
süti beállítások módosítása