El is felejtettem, mert a tanfolyam miatt kicsit el is vagyok havazva, hogy a Kallerblog április 16-án betöltötte fennállásának első évfordulóját. Ennek alkalmából köszöntöm a társszerkesztőket és a törzsolvasókat.

Rengeteg dolog történt az elmúlt immáron bő egy évben. Talán az utasaink, az ügyfeleink beláttak a jegyvizsgálói és a HÉV járművezetői munka mindennapjaiba. Köszönöm szépen az olvasóknak, a kollégáknak, a szerkesztőtársaknak és az Indexnek ezt az elmúlt egy évet. Többször láttuk magunkat viszont a blog.hu címlapján és több többezres oldalletöltésű napokon is túl vagyunk már. Bevallom őszintén, hogy nagyon örülök a mai napig, amikor a blog.hu-n néhány óra erejéig a világ tetején (vagy annak közelében) érezhetem magunkat. Bízom benne, hogy a következő év is legalább ennyire sikeres lesz a blog életében.

Még egyszer boldog születésnapot kívánok a Kalerblognak! Kellemes pihenést a hosszú hétvégére!

Üdvözlettel:

Dió

a Kallerblog főszerkesztője és alapítója

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr821096396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VakondM 2009.04.30. 21:44:58

Boldog Szülinapot! :)
süti beállítások módosítása