Augusztus 19-ről 20-ra virradó éjjel végre KIKERÜLTEK a 21-től érvényes munkanapi menetrendek mindenhová! (Internet, megállóhelyek) Végre nem azt kellett az erre irányuló kérdésre (mégis mikor kerül ki, hogy megy a vonat) válaszolnom, hogy "06-1 BKV-INFO" (06-1 258-4636).

Apropó, ha valaki olvassa a blogomat akinek hatásköre van rá, Szilasligeten a Budapest felé menő menetrendi táblába kéne egy új plexi, plusz egy menetrend...

Megkésve bár, de törve nem,

"Mozgásba hozzuk a várost!"

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr29626661

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chris von Bone 2008.08.22. 01:56:13

És a hétvégiből is még csak az Örs - Gödöllő irányú került fel a netre. Lesz vajon folytatása is?!

ILLED 2008.08.29. 16:35:12

Éppen a váltás után utaztam volna korrepetálni, de a busz 10 perccel korábban indult, ráadásul a neten még asznap is a régi menetrend volt fent.

A busz az orrom előtt ment el. Egyetlen mázlim az volt, hogy a pirosban álló busz, nagy szitkozódva bár, de felengedett.

Dió! Kérlek meséld már el, miért nem szabad a buszsofőrnek kinyitni az ajtót 2 megálló között?

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2008.08.30. 10:03:51

Arra hivatkoznak "fent", hogy balesetveszélyes és EZÉRT tilos a megállóhelyeken kívül ajtót nyitni, kivétel ez alól a Vis Major forgalmi ok. (baleset, beparkolás, stb.)

Ezért állítólag komoly büntiket is osztogatnak.

Más: Lassan időszerű lenne kitenni a netre, a 6-ától érvényes menetrendeket is szerintem...

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2008.08.30. 10:16:45

Erről jut eszembe. Múlt héten az Örsön próbáltam a bérletpénztárban új vonalhálózati térképet beszerezni, hogy legyen a táskámban, (lecseréljem a jelenlegit, mert nálam ilyen is van :P) valamint itthon is elkéne, mert mostanában nekem sem lenne könnyű, ha mennem kéne ismeretlen terepre, nem úgy mint eddig. Nos a bérletpénztárban hozzámvágtak egy szórólapot, részletes térkép állítólag még nincs.

Ezzel ellentmond a honlap:
"Kérjük, keresse ingyenes kiadványunkat a jegy- és bérletpénztárakban,
ahol megvásárolható Budapest közlekedési térképe
is, amely a szeptember 6-ra kialakuló új hálózatot ábrázolja."

Kedden asszem szolgálat után berongyolok a központi ügyfélszolgálatra, hátha ott hozzájutok...
süti beállítások módosítása