Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy 2012. március 16-18-ig az ötös és a nyolcas HÉV-vonal egyes szakaszain folytatódnak a karbantartási munkálatok, ezért az alábbi forgalmi változások lépnek életbe:

H5 (Szentendrei HÉV-vonal)

A vonatok csak Békásmegyer és Szentendre állomások között közlekednek. Békásmegyer (Csobánka tér) H és Batthyány tér M+H között H5; Békásmegyer (Csobánka tér) H és Árpád híd M között H5A jelzéssel a vonatok helyett autóbuszok közlekednek.

H8 (Gödöllői HÉV-vonal)

A vonatok csak Örs vezér tere és Cinkota állomások között közlekednek. Cinkota és Gödöllő végállomások között vonatpótló autóbuszok közlekednek három útvonalon az alábbiak szerint:

H8 (feltáró HÉV-pótló járat): Cinkota H - Kistarcsa, kórház H - Szilasliget - Szentjakab -Mogyoród H - Szentjakab - Gödöllő H

H8E Kórház (közvetlen HÉV-pótló járat): Cinkota H - Kistarcsa, kórház H - Gödöllő H

H8E Auchan (közvetlen HÉV-pótló járat): Cinkota H - Auchan Liget - Gödöllő H

Az autóbuszok Cinkota és Szilasligeti elágazás között minden érintett pótlóbusz megállóban megállnak. A H8E autóbuszok azonban Szilasligeti elágazás és Gödöllő, Erzsébet park H megállóhelyek között a 3-as számú főúton, Szilasliget és Mogyoród érintése nélkül közlekednek.

H9 (Csömöri HÉV-vonal)

Rendes hétvégi menetrend közlekednek vonataink!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Valamennyi vonalunkon március 15-én (csütörtökön) a munkaszüneti napokra érvényes menetrend szerint közlekednek vonataink! 

A pótlóbuszokon a HÉV díjszabása érvényes és kerékpár nem szállítható!

Az okozott kényelmetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr24313216

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása