Tisztelt Utasaink!

A hétvégén mind a H8-as és a H9-es, mind a H6-os HÉV menetrend szerint jár

A rendkívüli időjárásra tekintettel a Budapesti Közlekedési Központ és a BKV Zrt. későbbi időpontra halasztja mindkét, e hétvégére tervezett HÉV-vágányzárat. Mind a H6-os, mind a H8-as és H9-es HÉV-ek menetrend szerint közlekednek.

Korábban közöltük: a H6-os illetve a H8-as és H9-es HÉV-ek vonalának egy részén karbantartási munkák miatt autóbuszokkal pótoljuk a vonatokat a hétvégén (február 4-5-én). A zord hidegre és a várható havazásra való tekintettel azonban társaságunk úgy döntött, az utasok kényelmesebb közlekedése érdekében mégsem szünetelteti a HÉV-forgalmat ezeken a szakaszokon, hanem menetrend szerint közlekedteti a szerelvényeket. 
A tervezett karbantartási munkákat később fogjuk elvégezni.


Utasainkat arra kérjük, hogy a nagy hidegben fokozottan figyeljenek a közlekedés során, mind magukra, mind utastársaikra!

Budapesti Közlekedési Központ

Budapesti Közlekedési Zrt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr134059162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Traktoros 2012.02.07. 09:08:58

Ezt a szöveget! :)

"az utasok kényelmesebb közlekedése érdekében..."

Nem ám azért, mert -16°C-ban és sűrű hóesésben épeszű pft-s nem nyúl a pályához, neeeem :)

Dió, köszi a mai napi derültséget! :D
süti beállítások módosítása