Tájékoztatjuk Tisztelt utasainkat, hogy építési munkálatok miatt vágányzár lesz a 6-os (Ráckevei) HÉV vonalán Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső állomás között október 1-jén, szombaton és október 2-án vasárnap, majd október 8-án szombaton és október 9-én vasárnap. Ebben az időszakban Soroksár, Hősök tere és Dunaharaszti külső állomás között a vonatok helyett H6 jelzéssel HÉV-pótló autóbuszok közlekednek.

Október 3-tól október 7-ig egy vágányra terelve haladnak a szerelvények az említett szakaszon, 3-án és 4-én a Vágóhíd felé menő vágányon, 5-től 7-ig a Ráckeve felé menő vágányon. 

Ezért a Szent István telep utca, a Millenniumtelep és a Dunaharaszti felső megállóknál mind a két irányban ugyanabban a megállóban lehet felszállni a HÉV szerelvényekre.

Az egyvágányú közlekedés miatt kimaradó HÉV helyett a H6 HÉV-pótló autóbuszokkal lehet utazni, amelyek a HÉV megállók közelében állnak meg. 

A pótlóbuszokon kerékpár nem szállítható és a HÉV díjszabása érvényes!

Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr1003268763

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Mahoni 2011.10.03. 12:14:07

Ja Szigetszentmiklóson már tömegnyomor volt reggel 6kor. kimaradt az 5.48as, és 5.59kor jött, és akik a 5.48as és a 6.03es 2x6 kocsis HÉVen utaztak volna azok most 3 kocsiba zsufolódtak. Gratulálok! Utazzanak ők így. Miért nem lehetett 6 kocsis HÉVet küldeni?

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2011.10.05. 09:38:00

@Mahoni: Fogalmam sincs. Én a kereskedelem és nem a forgalom dolgozója vagyok. Mindenesetre javaslom, hogy írj a BKV ügyfélszolgálatának egy bájos levelet.

Komolyan mondom, talán segít. Remélem a legjobbakat!

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2011.10.07. 12:16:34

Nem enged be az adminba 404-es hibával a blog, ezért itt írom, hogy holnaptól Cinkota és Kerepes között egy vágányon közlekedik a HÉV, Csömör és Cinkota között busz közlekedik. Amint ki tudom posztolni, jövök a részletekkel.
süti beállítások módosítása