Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy a H5 (Szentendrei HÉV) vonalon augusztus 21-28-ig a vonatok csak a külső végállomások és a Szentlélek tér között közlekednek (leánykori nevén Árpád híd). A Szentlélek tér és a Batthyány tér között H5 jelzéssel HÉV-pótló buszok szállítják az utasokat.

Kérjük figyeljék a kihelyezett hirdetményeket! Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket köszönjük.

(A HÉV-pótló járatokon kerékpár nem szállítható. A pótlóbuszokon a HÉV-re érvényes jegyek érvényesek; de a vonaljegy esetében a jegyet átszállás után a számkocka nélküli végén is érvényesíteni kell.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr943162321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hjonny 2011.08.25. 09:01:05

Ideiglenes forgalmi rend lesz a hétvégén a H6 és H8-as HÉV vonalán is!

A BKV Zrt. karbantartási munkákat végez a H8-as (Gödöllői) HÉV vonalán az augusztus 27-28-ai hétvégén. Ezért szombaton és vasárnap a vonatok csak az Örs vezér tere és Cinkota között közlekednek - a menetrendben meghirdetett indulási időpontoknak megfelelően. (Az Örs vezér tere és Csömör között közlekedő HÉV-ek közlekedése változatlan.) Gödöllő és Cinkota között a H8, a H8E Kórház és a H8E Auchan HÉV-pótló autóbuszokkal lehet utazni
süti beállítások módosítása