Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy vágányfelújítási munkálatok miatt a HÉV vonalakon a hétvégén az alábbi forgalmi változások lépnek életbe:

H5 (Szentendrei HÉV):

2011. június 4-én (szombaton) 7 órától június 5-én (vasárnap) 17 óra 30 percig Szeszgyár forgalmi kitérő és Aquincum elágazás között a vonatok csak a bal vágányon közlekednek. Filatorigát és Kaszásdülő megállóhelyeken a vonatok mindkét irányban a Batthyány tér irányú peronoknál állnak meg. Ebben az időszakban a Békásmegyerről a Batthyány tér irányába induló szerelvények 2 perccel a menetrendben meghirdetett időpont után indulnak, valamint a Szentendre felől érkező szerelvények is 2 perc várakozás után indulnak tovább Békásmegyerről a Batthyány tér felé.

H8 (Gödöllői HÉV):

2011. június 4-én (szombaton) 7 órától június 5-én (vasárnap) 19 óráig Ganz forgalmi kitérő és Gödöllő végállomás között a vonatok csak a bal vágányon közlekednek. Gödöllő, Erzsébet park és Gödöllő, Szabadság tér megállóhelyeken a vonatok mindkét irányban a Gödöllő irányú peronoknál állnak meg. A vágányzár a vonatok menetrendjében változást nem okoz. 

Az okozott kényelmetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr692952885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása