A rendőrségtől visszatérve

2010.09.30. 11:33

 Nos, a rendőrnyomozó, amikor meglátta az addig borítékban lévő tárgyi bizonyítékot, nem bírta röhögés nélkül megállni, amikor megkérdezte, hogy bizonyítható-e, hogy a bérletszelvény hamis-e valóban. A celluxal(!) átragasztott érvényességi mező legalábbis eléggé árulkodó.

Csak annyit mondott, hogy az eset tanúként való leírását kéri tőlem, mert maga a tényállás eléggé egyértelmű. Mellesleg a feljelentést a rendőrség hivatalból tette meg és már a nyomozati anyaghoz lesz csatolva az én vallomásom.

Mellesleg, hogy minden kételyt eloszlassak: Az úr saját maga ismerte el, hogy értékszelvény hamis. Nekem nem volt hajlandó, de a rendőröknek igen. Szinte még egy kicsit akkor úgy is tűnt, hogy talán büszke is arra amit tett. A bíróságon már ráér gondolkodni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr572334266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

markog 2010.10.01. 12:43:32

Gratulálok neki. Valaki hogy lehet ekkora barom. Mit kaphat érte amúgy?

Adani 2010.10.01. 13:41:28

Ha jól tévedek akkor okirathamisítás, ami lehet 3 év letöltendő is. De valszeg felfüggesztett lesz belőle, mert az okozott kár nem nagy, hiszen 10 ezer ft-ról beszélünk.

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2010.10.02. 13:26:53

@Adani: Értékhatár nélkül bűncselekménynek minősül. Itt az okozott kárnak nem tudom emiatt, hogy mekkora szerepe van.
süti beállítások módosítása