Ennek szaga van...

2010.04.19. 11:37

Most hétvégén hallottam a vágányzáros sztorit, miszerint hétvégén felszállt a Kerepesig közlekedő vonatra egy "nagyon sok tagú" család -nem említem az etnikumukat- akik Kerepesig (bár kicsit zajosan) de utaztak. A kalauznak az ideiglenes végállomáson csak az tűnt fel, hogy a tisztelt utasok, akik odáig igen ráérősen viselkedtek, erősen rákapcsoltak a végállomáson. A pótlóbuszra való átszálláshoz. Ez nem is volt egészen véletlen. Ugyanis ezek után a kalauz gyanakvóvá vált...

...Teljes joggal, ugyanis ebben az esetben fekália volt a palacsintában motorkocsi hátsó végében. Ezek után a szerelvény csereérett lett. Még jó, hogy Kerepesen álldogállt (nem egészen erre az esetre) tartalék szerelvény.

Kérdem én: Miért a BKV dolgozókat szekálják az utasok a vonatok tisztasága miatt, amikor Önök nem tudnak a tisztaságra vigyázni?! Minden kör után lehetne igazából nagytakarítást csapni.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr231933836

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2010.04.19. 17:37:28

Az lenne ilyenkor a helyes, ha addig nem engednék le a járműről ameddig a saját szarát ( itt most szó szerint értendő) fel nem takarítja. Kár, h nem lehet megcsinálni. Hogy törölné ki az ilyen a felsővezetékkel, vagy szarna legközelebb süncsaládot.

kacsa. 2010.04.19. 20:49:54

Ennél még a kutyám is igényesebb. És még őt tartják a muzulmánok tisztátalan állatnak...

Adani 2010.04.19. 21:05:21

@kacsa.:
Egyetértek.

Nézzétek csak meg ezt:
www.youtube.com/watch?v=EIzqtzPMwYE

Még egy állatnak is van annyi igénye, h nem szarik a saját fészkébe.

kacsa. 2010.04.20. 18:23:33

@Adani: Erre szokta azt mondani az egyik barátnőm, hogy az senkit nem érdekelt, amikor az édesanyja 2 gyerekkel hónapokig sátrazott azért, mert lakhatatlan volt a vályogházuk, de a cigányok ingyen kapják az összkomfortos házakat. Azóta tudja, hogy az algaevőharcsa túléli, ha befagy az akvárium ;) Ő az, akinek ha szólok, hogy tudok melót 2-3000 Ft-ért, hajnalban feljön vidékről, tisztességgel elvégzi és még hálás is érte. Na, itt szúrta el az ingyen házat.

Adani 2010.04.20. 22:54:40

@kacsa.:

Azt pedig látatlanba ki merem jelenteni ,h ha ő kapja ingyen ilyen összkomfortos házat ő meg is becsülné.
süti beállítások módosítása