Történt egyszer, (már vagy két hete, de egy lusta disznó vagyok) hogy Gödöllő, Erzsébet park magasságában kéregettem az újabb versenyzők utazási dokumentumait, amikor egy nő "Palotakerten leszállok." felkiáltással próbált egy százast a markomba nyomni, majd többedik kérdésemre hajlandó volt elsuttogni, hogy Szentjakab megállóhely óta a vonaton leledzik.

Mindezek után bevasaltam a kettőszáznegyvenöt forintot rajta (kissé eréjesebb stílusban a sokadik megvesztegetési kísérlete után), majd miután megkapta a jegyet, megjegyezte, hogy gondoskodik róla, hogy ne sokáig dolgozzak a HÉV-nél. Az összes reakcióm annyi volt, hogy köszönöm, de nem hiszem, hogyha a munkastílusomra az elmúlt közel három évben nem volt panasz, akkor egy bújtogató utas kicsinyes bosszúja miatt fognak kicsapni a cégtől.

Azóta sem jött tőle (sem) utaspanasz rám. (Nem mintha hiányozna mondjuk...)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr451906988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2010.04.09. 13:44:03

Kíváncsi lennék mit mond a főnökségnek? Kérem rúgják ki a kallert, mert nem hagyta magát megvesztegetni és bevasalta rajtam a teljes jegyárat és még jegyet is adott? Hiszen így kell a fordítottjáért lehetne kirúgni vkit.

kacsa. 2010.04.10. 17:37:31

És még neki áll feljebb... Szerintem, ez csak a "még találkozunk" örökbecsű mondat női változata volt. Mottó: Legjobb védekezés a támadás.
Nem hinném, hogy 245 Ft-ért képes lenne annyit fáradni, hogy "feljelentsen". Hacsak nem 65 év alatti unatkozó öregasszonyról van szó. Sz.tem inkább csak azt akarta, hogy idegeskedj egy kicsit miatta, hogy legközelebb a saját nyugalmad érdekében belemenj a játékba. Persze, aki belemegy, az onnantól kezdve ténylegesen zsarolható.

Stupido_Girl 2010.08.16. 00:20:43

@kacsa.: A 65 év felettiek ingyen utaznak az országban.
süti beállítások módosítása