Vágányzár Gödöllőn

2009.11.12. 17:53

Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy a kerepesi és a mogyoródi állomás fenntartási munkálatai miatt megváltozik a forgalmi rend. (Nyugi, nem szedik fel a síneket és nem bontják le az állomásépületet...) November 14-én, szombaton Cinkota és Kerepes, továbbá november 15-én, vasárnap Kerepes és Gödöllő között a zöld vonatok HELYETT kék színű, közúti dízel-HÉV közlekedik. (vö. HÉV-pótló buszok...)

Forgalmi rend szombaton:

HÉV közlekedik ezeken a szakaszokon:

Budapest, Örs vezér tere - Csömör
Budapest, Örs vezér tere - Cinkota
Kerepes - Gödöllő

HÉV-pótló busz közlekedik az alábbi útvonalakon:

Cinkota - Kistarcsa, kórház - Kerepes
Cinkota - Auchan áruház - Kerepes (Ezen én is meghökkentem)

Arról, hogy a két busz miben fog különbözni, arról egyenlőre nincs (és szerintem nem is lesz) infó. Tessék megkérdezni a buszvezetőt felszálláskor.

Egyéb tekintetben a HÉV-pótló buszokra a 92-es és a 992-es buszok megállóiban lehet felszállni. (Cinkotán a 908-as, 992-es éjszakai járatok közös végállomásán fordulnak a buszok.)

Forgalmi rend vasárnap:

HÉV közlekedik a hétvégi menetrend szerint az alábbi szakaszokon:

Budapest, Örs vezér tere - Csömör
Budapest, Örs vezér tere - Cinkota
Budapest, Örs vezér tere - Kerepes

HÉV helyett Kerepes és Gödöllő között az alábbi jelzésekkel HÉV-pótló buszok járnak:

H: Kerepes-Szilasliget-Szentjakab-Mogyoród-Szentjakab-Gödöllő
HE: Kerepes-Gödöllő (Gyorsjárat! Kerepes és Gödöllő között nem áll meg!)

A HÉV-pótló buszok megállókiosztása megegyezik a 992-es éjszakai járatéval. Plusz megálló Gödöllőn, a Táncsics Mihály utcában található Erzsébet park néven. (Ma nagyon lusta vagyok, hogy nem gépelem le tételesen...)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr631520803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ufff 2009.11.12. 19:34:46

Sziasztok!
A szombati napon a busz elején lesz elhelyezve iránytábla,hogy a busz melyik megállót érinti.

ufff 2009.11.12. 20:22:34

Na még annyit, hogy Kerepesről és Cinkotáról két busz indul egy perc különbséggel és mindig az elsőnek induló busz megy az Áruházhoz, másodiknak a Kórházhoz.

Lásd www.bkv.hu www.bkv.hu/hirek/hir1690.html

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2009.11.15. 18:34:43

@ufff: Köszi a tájékoztatást! Tegnap láttam én is ezeket az iránytáblákat! Tényleg kezd a HÉV-pótlás szinvonalas lenni! :)

Adani 2009.11.15. 21:10:44

Normál menetrendben is ki kéne próbálni a gyorsjáratot, ami Kerepes és Gödöllő között nem áll meg. Vagy mondjuk Zónázó jellegű is lehetne, h pl. Bp-n belóül megáll mindenhol, de Kistarcsa kórház után már csak Kerepesen és Mogyoródon Gödöllőig. Gödöllőn viszont böskeparkon és szabadság téren meg kéne állnia, mert ott nagy forgalom van.
süti beállítások módosítása