Tájékoztatjuk Tisztelt utasainkat, hogy a Gödöllői HÉV vonalán pályafenntartási munkálatok miatt 2009. április 17-én 20.00-tól 2009. április 19-én üzemzárásig a HÉV szerelvényei helyett HÉV-pótló autóbuszok szállítják az utasokat. A HÉV-pótló buszok az Örs vezér terén a Zuglói oldalon a buszvégállomáson veszik fel az utasokat. A közbenső megállókban a HÉV állomások és megállóhelyek környékén lehet az autóbuszokra felszállni.

A viszonylatjelzésük a célállomásnak megfelelőek:

"C" HÉV-pótló busz: Örs vezér tere M+H - Cinkota H

"CS" HÉV-pótló busz: Örs vezér tere M+H - Csömör H

"K" HÉV-pótló autóbusz: Örs vezér tere M+H - Kerepes H

Kerepes és Gödöllő végállomás között a HÉV szerelvények módosított menetrend szerint szállítják az utasokat. A menetrendekkel kapcsolatban a BKV Zrt. honlapján (http://www.bkv.hu/), a BKV Zrt. Információs vonalán (06-1 258-4636; 06-1 BKV-INFO), valamint az állomásokon és a megállóhelyeken lehet érdeklődni. A budapesten kívüli szakaszon a HÉV jegyei és bérletei érvényesek! A budapesti bérlet csak Szabadságtelepig, illetve Kistarcsa kórházig érvényes. Gödöllő felé a budapesti bérletek csak Ilonatelep megállóhelyig érvényesek, amennyiben az utazás célja nem Kistarcsa kórház megállóhely!

A kellemetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr301071514

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Traktoros 2009.04.20. 11:12:13

Pontosan hol borítják szét a vasutat? Áll. köz elég, pontos szelvényszámok nem kellenek :)

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2009.04.20. 21:51:00

@Traktoros: Megállóközt mondok inkább: Kistarcsa és Kistarcsa kórház a 40-es lassújel megszűnt (alkalmazható sebesség 60 km/h), Cinkota állomás második és harmadik vágánya felújítva, Ostoros úti átjárón az alkalmazható sebesség 30 km/h, Cinkota állomáson 60 km/h. (10 km/h helyett...
süti beállítások módosítása