Tegnap óta a Gödöllői HÉV vonatain Kistarcsa kórházig elfogadják a budapesti jegyeket és bérleteket. A Kistarcsa kórház megállóhelyen túl utazóknak azonban továbbra is ILONATELEPIG, illetve Ilonateleptől kell megvenniük a kiegészítő jegyeket, mivel a főváros határa továbbra is ez a megállóhely!

A BKV Zrt. közleménye elérhető itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr11071460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kacsa. 2009.04.17. 21:44:19

Miért érzem azt, hogy ebből jó nagy kavarodás lesz?

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2009.04.18. 10:23:22

Bennem is megvan ez a félsz, ne aggódj. Mondhatnám hátradőlve, hogy nem az én gondom, de a számomra szimpatikusabb munkamódszerrel rendelkezők szeptembertől úgyis egy párszor vissza fogják csengetni a vonatot... :P

Komolyra fordítva a szót: Egyfelől kevesebb gond lesz, mert a kórházas pampogásnak vége lesz, másfelől viszont ezzel a lehetőséggel nem csak élni, de visszaélni is számosan fognak. :( Ne legyen igazam.
süti beállítások módosítása