Öngyilkosjelölt: poénból

2009.04.01. 21:45

Biztos ismeritek a klasszikus viccet:

-Mivel játszik a kisgyerek a síneken?
-Az életével.

Nos, egyik motorász ismerősöm hívott fel ma a sztorival, ami kissé hasonlít ehez a morbid vicchez. Rombolt Pest felé délután a csúcsban, Kistarcsa kórháznál a fiatal, nem idén barnult és kellőképpen -nincs rá jobb szó- hülye utas üldögél a peronszegélyen, lába a síneken és mosolyogva várta a vonatot. Amikor a vonat már majdnem állt, méltóztatott behúzni a lábait az űrszelvényből, majd a járművezető felé egy kaján mosollyal konstatálta az esetet. A csajnak még ráadásul volt pofája felszállni a vonatára. Mire számított? Hogy nem fogja leüvölteni a jáművezető?!

Hogy ne térjek el a tárgytól... Elindult az ismerősöm a destruktív humorérzékű lánnyal a vonat fedélzetén Budapest felé. Ilonatelepen megállva berádiózott Cinkotára, hogy a sorompót ne zárják még, mert utas-problémája van. Majd értesíti az állomást, ha elindult. Ezzel üzemen kívül helyezte a vonatot, bezárta a vezetőállást. Sietős léptekkel elindult a kocsi felé, ahol a kamikaze utazott. Felszállt és mindezek után kifejtette az utasnak, hogy legszivesebben az írmagját is kiirtaná a csajnak, sőt támogatja az öngyilkosságát, ha már ilyen hülye, de EZZEL NE SZIVASSON MEG KÖRÜLBELÜL 300 EMBERT, ÉS NE JUTASSA ŐT A BÖRTÖN KAPUJÁBA AZÉRT, MERT Ő ÉPP MEGUNTA AZ ÉLETÉT!!! ILONATELEP VÉGÁLLOMÁS!

Most lehet, hogy le leszek hurrogva, de tökéletesen egyetértek a kollégával! A vasút veszélyes üzem, nem játszótér! Legközelebb kiül a haverjaival a síek közé, mint a verebek a drótra???

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr31040681

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Benzoate Ostylezene Bicarbonate · http://fbi.gov 2009.04.02. 08:08:56

Höhö :) frappáns megoldás. :) Asszem igaza volt...

Vyca 2009.04.02. 17:00:17

Én már azt is soknak vélem, hogy egyáltalán felszállt.

Adam a kaller 2009.04.02. 21:34:56

Erre csak azt tudom mondani hogy nagy Isten állatkertje...

kacsa. 2009.04.05. 22:08:22

Biztos a suliban hallott valami természetes szelekció nevű dologról és úgy gondolta, bebizonyítja, hogy ott nem csak a kosz ragadt rá...
süti beállítások módosítása