Örs vezér tere, végállomáson szállok fel a vonatomra, az volt aznap az utolsó menetrend szerinti vonatom. Ürge ül az utolsó kocsiban, Mondta, Cinkotáig menne, van nála egy 20-as gyűjtőjegy tömb, de elfelejtette kezelni. Mondtam, semmi baj, kezelek egyet, és el van intézve. Elkezd kotorászni, már 2 megálló óta turkál. Mondtam neki, hogy Mátyásföld, repülőtérig kerüljön elő, addig keresgélhet. Ha addig nincs meg, akkor szálljon le. Sajnos nem került elő. Ekkor adtam a járművezető felé a "Megállj!" jelzést. Az urat felszólítottam a vonat elhagyására. Ő ezt nem volt hajlandó megtenni. Ekkorra átért a járművezető, és ő is nyomatékosan megkérte az utast, hogy hagyja el a vonatot, különben rendőrt hívunk. Ezután ő előreballagott, és bemondta a vesztegelés okát, és bejelenbtette, hogy az utas leszállásáig nem közlekedünk tovább. Az utasok elkezdtek hőbörögni az ipsével. Ekkor jelent meg további 3 utas, és mondták, hogyha nem száll le, akkor ők maguk lesegítik. Elkapták a két karját, és letették a vonatról. Az ürge megpróbált visszaszállni, bár ezt a záródó ajtó már nem engedte. 4 perc késéssel mentünk tovább. Kerepesre behoztuk a menetrendi időnket.

Szeretném megköszönni a járművezetőnek és a három utasnak a segítséget, a többi utasnak pedig a türelmet.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr45491698

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

ILLED 2008.05.28. 23:35:12

Hú, ez azért durva! Biztosan igazatok van, és csak nekem vannak ilyen kispolgári félelmeim...

A fenyegetéstől megvédeném a kellert, de nem dobnék le bliccelőt, csak max., ha vkit kórházba kell vinni a hévvel, és nem tudunk továbbmenni. :)
süti beállítások módosítása