Start!

2008.04.16. 12:00

"Köszöntjük Tisztelt Utasainkat, és jó utazást kívánunk!"
Csakhogy a titkárnőnket idézzem. :)

Először is a jövendőbeli kollégákhoz intézek pár szót: Megkérlek titeket, hogy az utasokat ne sértegessük itt a blogon se, mivel ez egy bárki számára nyilvános fórum, úgyhogy a jelzős szerkezeteket inkább hagyjuk ki, ha lehet. (Az utas szót ne pótoljuk állatokkal, ne emlegessük a családfáját, csak ha ezt a vonaton, vagy a peronon is megtettük volna a szemébe...) Az anonimitással nem szeretném ha bárki is visszaélne. Akkor sem él a "Mindent szabad" játékszabály, ha civilben vagyunk. Itt maximum sztorizgatunk, és nem azért csinálom az egészet, hogy anyázásba fajuljon, hanem, hogy tudják meg az ügyfeleink, hogy nekünk sem könnyű. Ennyi az összes kérésem egyenlőre. Szerintem nem sok dolog.

Történeteiteket várom a godolloikaller@windowslive.com címen!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr15428076

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

BKV figyelő.hu · http://bkvfigyelo.hu 2008.04.16. 14:19:56

Szerintem ezért felesleges volt egy blogot indítani. Ott van a többi, el lehet küldeni nekik is...

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2008.04.16. 20:43:54

Ez meglehet... Össz vissz, csak miránk nyitottam a blogot. Hátha mindenki lát egy tükröt maga előtt aki velem dolgozik. Azzal együtt a továbbiakban is olvaslak majd téged, de ezt gondolom sejtetted... :)

Üdv: Dió

SPQR300 2008.04.22. 23:46:34

Ez a blog a BKV-s dolgozók szemszögéből akarja a dolgokat bemutatni?
Mert ha, igen akkor tök jó ötlet, amúgy az eddigi postok alapján én sem nagon értem még a lényegét...

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2008.04.23. 20:41:15

Igen, valami olyasmi lesz belőle előbb-utóbb. Amint van olyan sztorim, ami az utasokkal vagy a munkával kapcsolatos, akkor azt itt megosztom veletek. Ezek leginkább személyes tapasztalatok. Vagy a kollégáimé.
süti beállítások módosítása