Tájékoztatjuk Tisztelt utasainkat, hogy karbantartási munkálatok miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani vonalainkon. Egyes szakaszokon a HÉV helyett autóbuszok közlekednek a február 18-19-ei hétvégétől kezdődően! Az alábbiakban vonalankénti bontásban láthatóak a várható vágányzárak:

H5 (Szentendre)

 

2012. február 18-19-én, március 3-4-én és 10-11-én szombaton üzemkezdettől vasárnap 22:48-ig a HÉV csak Batthyány tér M és Békásmegyer között közlekedik! 

Békásmegyer H és Szentendre H között a vonatok helyett H5 jelzéssel HÉV-pótló buszok szállítják az utasokat! Az autóbuszok a 943-as autóbuszok megállójában állnak meg.

H6 (Ráckeve)

2012. február 25-26-án teljes üzemidőben Tököl H és Ráckeve H között a HÉV szerelvényei helyett autóbuszok szállítják az utasokat H6 és H6E jelzéssel.

A H6E jelzésű autóbuszok gyorsjáratként közlekednek. Szigetcsép állomás, valamint Szigetszentmárton-Szigetújfalu megállóhely közvetlen közelébe nem térnek be!

H8 (Gödöllő)

2012. február 18-19-én, valamint 25-26-án teljes üzemidőben Cinkota H és Gödöllő H között a vonatok helyett H8, H8E KÓRHÁZ, valamint H8E AUCHAN jelzéssel HÉV-pótló autóbuszok közlekednek.

A H8-as autóbuszok Kistarcsa, kórház H érintésével közlekednek. 

A H8E KÓRHÁZ és H8E AUCHAN jelzésű buszok nem érintik Szilasligetet, Mogyoródot és Szentjakabot.

A H9 vonalon a vonatok közlekedése zavartalan lesz!

 

A pótlóbuszokon munkatársaink jegyellenőrzést végeznek, ezért menetjegyüket az utazás végéig szíveskedjenek megőrizni és kérésre átadni. 

A HÉV-pótló buszokon kerékpár nem szállítható!

Az okozott kényelmetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket köszönjük.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr274108592

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása