Önök tépték

2011.10.17. 09:29

 Kedves szilasligeti és kerepesi utasaink!

A legutóbbi egyvágányú vágányzár első munkanapján utastájékoztatóként dolgoztam Cinkota állomáson. Szépen lassan befutottak az első "nem volt kint semmi féle tájékoztatás" jellegű panaszok annak rendje és módja szerint Szilasliget és Kistarcsa megállóhely utasaitól, amelyekre legyintettem, mondván megnézem majd délután, de csütörtökön tette ki az ideiglenes vágányzári menetrendünket a forgalmi zavarelhárítás.

Délután jött is a nem túl váratlan fordulat: Szilasliget megállóhelyen valóban hiányzott már a Budapest irányú menetrend. Keret felfeszítve, durván megrongálva, a frissen betett plexivel együtt tűnt el a vágányzári menetrend. Kollégáim tájékoztatása szerint valamikor szombaton FÉNYES NAPPAL tűnhetett el a menetrendi tájékoztató, amely Önöket segíthette volna egész héten. 

Tessék nekem elhinni, hogy nem mi durrantjuk el a megállóhelyekről a menetrendet, mi le tudjuk tölteni magunknak az internetről. Azonban Önök is láthatják, ebben az egy megállóban a menetrendek nem bírják tovább valami furcsa okból, mint legfeljebb négy nap. 

Erről az önök lakóközösségéből tehet valaki, vagy valakik. Addig, míg őt, vagy őket nem fékezik meg, ne is várják el, hogy a tájékoztatásuk teljes körű legyen. Felesleges szélmalomharc lenne részünkről kétnaponta pótolni a menetrendet. Igazából azt sem csodálnám, ha egyszer csak már ki sem kerülne Önök felé semmilyen rögzített tájékoztatás. Nem állíthatunk ugyanis minden tájékoztató mellé rendőrt. A probléma megoldására Franka Tibor polgármester úr tehetne lépéseket a polgárőrség utasításával, hogy a megállóban rendszeresen tegyenek látogatást.

Addig pedig amíg a településen mindent lopnak, ami mozdítható, illetve amit ellopni nem tudnak azt összetörik, addig ne várjanak pontos és korrekt tájékoztatást. Utastájékoztatási csoportunk és ezzel a BKV Zrt. megtette kötelességét, a menetrendeket időben kihelyezték. Kicsivel jobban odafigyelnének környezetükre, akkor nem lenne ilyen jellegű problémájuk, hogy nem tudtak tájékozódni.

Levelemet a Simonidas által írt epigrammával zárom:

"Itt fekszünk vándor, vidd hírül a spártaiaknak,
 megcselekedtük, amit megkövetelt a haza"

Tisztelettel:

A H8 egyik jegyvizsgálója

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr763308744

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása