Tessék olvasni!

2011.10.09. 10:34

 Tegnap volt szerencsém megtapasztalni az emberi butaságot immáron sokadjára!

Tudniillik egyvágányú vágányzár borzolja a kedélyeket Cinkota és Kerepes állomás között. Minden megállóban szépen ki van írva az infó, a szigorú értelemben érintett megállóhelyeken az aktuális forgalmi rendre utaló jelzések is rendben kint vannak CITROMSÁRGA tájékoztatókon. Ilyen megálló például Kistarcsa, kórház is. A történet pikantériája, hogy egy aluljárón át lehet egyik peronról a másikra átjutni. 

 

Tegnap bevásárolni mentem a nagy piros madaras multihoz, ami ennél a megállónál található a barátnőmmel. Mi ugye sikeresen értelmeztük, hogy miről is szól a csütörtökön kibiggyesztett tájékoztató, nem mellesleg általános iskolában olvasni is megtanultunk. 

Igen ám, de ismét kiderült, hogy a nagy sárga papír semmit nem ér, ha az utast nem csapja arcon, ugyanis a vonat érkezése előtt háromszor kiabáltam át a túloldalra, hogy tessék átjönni az én oldalra, ugyanis mindkét irányba ezen a vágányon megy a vonat, mint a mellékelt tájékoztató írja. Jóindulatomból kifolyólag 15 ember nem várt további fél órát

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr713289053

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2011.10.09. 11:22:19

A ksitarcsai aluljárót rendberakták már? Tavaly még kritikán aluli volt az állapota. Nem csoda, hogy alig használja valaki, tiszta dzsuva, szar és húgyszag mindenhol, a padlón meg vastagon áll a víz és pisa keveréke.

A poszthoz anynit, h hülye ember tényleg sok van. A kedvencem, amit én magam is láttam, mert nem hittem el és odamentem megnézni, tavaly a nagykörúti vágányzárnál volt. Villamosmegállóban ott áll sok birka és várja a villamost. Előtte és utána is sínek felszedve hatalmas munkagépek dolgoznak ,amik baromi nagyok és baromi hangosak. Ki van írva mindenhol ,h pótlóbusz van és honnan mennek, még fel is van festve, h oda állj paraszt, mert oda megy a busz, de nem, mindez kevés.

VakondM 2011.10.10. 19:08:06

"Tegnap bevásárolni mentem a nagy piros madaras multihoz, ami ennél a megállónál található a barátnőmmel."

A barátnőd is ott található ahol a madarastecsó? :p

pbence 2011.10.14. 16:15:53

Jellemző ez az emberekre! De még az ennél feltűnőbb dolgokat sem veszik észre. Tavaly a 4-6 felújításakor a felbontott villamosmegállóba is beálltak.
Legutóbb a Nyugatinál volt valami probléma a vonalon, a Dél-Buda felé menő oldalon állt egy üres villamos vészvillogóval, a másik oldal üres volt. Kicsit előrébb mind a két vágányon 1-1 vészvillogós BKV-s autó (tehát egyik irányból sem tudott volna jönni a villamos, fizikailag sem). Közben föl-alá járkáltak a két oldalon a gyorsan beállított pótlóbuszok (ugye eleve nem jellemző busz a Nagykörúton hétköznap napközben). Ennek ellenére az utasok álltak mind a két oldalon a megállóban, de volt, aki az üres, vészvillogós villamosra is felszállt.
Komolyan, az ilyen emberek hogy élnek túl 1-1 napot a városban? Ennyire figyelmetlen és gyakorlatiatlan nem lehet senki...
süti beállítások módosítása