Tájékoztatjuk Tisztelt utasainkat, hogy a Ráckevei HÉV vonalon (barna színnel jelölt) karbantartási munkálatok miatt megváltozik a forgalmi rend.

Február 5-6, 12-13, 19-20-án (szombaton és vasárnap) Tököl és Ráckeve állomások között a vonatok helyett H1 és HE jelzéssel HÉV-pótló autóbuszok szállítják az utasokat. A H1 jelzésű autóbuszok a HÉV állomások környékére is betérnek, azonban a HE jelzésű buszok gyorsjáratként közlekednek Ráckevéig. Az autóbuszok Tököl állomásról az eredetileg Ráckevéig közlekedő vonatokhoz csatlakozva indulnak.

A vonatok menetrendje Vágóhíd és Tököl állomások között változatlan.

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a HÉV-pótló buszokon a HÉV díjszabása érvényes, ezért kérjük önöket, hogy menetjegyüket az utazás végéig őrizzék meg!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr332626921

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása