Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy 2010. október 30 és november 7-e között folytatódik a pályafelújítás a Gödöllői és a Ráckevei HÉV vonalán. A felújítás miatt a forgalmi rend is megváltozik.

GÖDÖLLŐI HÉV:

A vonatok helyett október 30-a üzemkezdettől november 7-e üzemzárásig Cinkota és Csömör között H2, valamint Gödöllő, Szabadság tér és Gödöllő végállomás között H3 jelzéssel HÉV-pótló buszok szállítják az utasokat.

Cinkota és Kerepes állomások között a bal vágányon vágányzár lesz, ezért Ilonatelep, Kistarcsa, kórház, Kistarcsa, és Zsófialiget megállóhelyen a vonatok mindkét irányban a Gödöllő irányú peron mellett állnak meg.

Keddtől péntekig, a reggeli és a délutáni csúcsforgalom idején, a HÉV szerelvényei csak ritkábban tudnak közlekedni a Cinkota és Kerepes állomások közötti vágányzár miatt. A kieső vonatkapacitás pótlására Gödöllő és Cinkota állomások között H1 jelzéssel mentesítő buszok közlekednek. Ezek az autóbuszok azonban Szilasligetet, Szentjakabot és Mogyoródot nem érintik.

A vágányzár alatt ideiglenes menetrend lesz érvényben. Az ideiglenes menetrend elérhető a társaság honlapján, valamint hamarosan kihelyezésre kerülnek az állomásokon és megállóhelyeken.

RÁCKEVEI HÉV:

2010 október 30-tól november 7-ig Tököl és Ráckeve állomások között a vonatok helyett autóbuszok szállítják az utasokat. Ezen felül Vágóhíd és Soroksár, Hősök tere tere között október 30-án és 31-én szintén autóbuszok járnak.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr552402333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása