Tájékoztatjuk Tisztelt Utasainkat, hogy pályafelújítási munkálatok kezdődnek a Helyi Érdekű Vasút vonalain. Ezért 2010. augusztus 21-ével az alábbi forgalmi változások lépnek életbe:

Gödöllői HÉV:

2010. augusztus 21-22, 28-29:

A vonatok csak Cinkota és Gödöllő állomások között közlekednek. Mivel Cinkota és Kavicsbánya között egyvágányú vágányzár lesz, ezért a vonatok Ilonatelepen mindkét irányban a Gödöllő irányú peronnál állnak meg.

HÉV-pótló buszok:

H1: Örs vezér tere-Cinkota
H2: Örs vezér tere-Csömör

2010. augusztus 23-27:

A vonatok Örs vezér tere és Gödöllő között közlekednek. Mivel Cinkota és Kavicsbánya között egyvágányú vágányzár lesz, ezért a vonatok Ilonatelepen mindkét irányban a Gödöllő irányú peronnál állnak meg. Módosított menetrend lép életbe, a csúcsidőben kevesebb vonat közlekedik. Ennek kompenzálására egyes Cinkotáig közlekedő vonatokhoz délelőtt és délután Gödöllőig mentesítő autóbuszok indulnak.

HÉV-pótló és mentesítő járatok:

H3: Cinkota-Csömör
H4 (Mentesítő járat): Cinkota-Ilonatelep-Kistarcsa kórház-Kistarcsa-Zsófialiget-Kerepes-Gödöllő (Az autóbuszok NEM térnek be Szilasliget és Mogyoród felé. A Szilasligeti elágazás után csak Gödöllő, Erzsébet parkon állnak meg!)

2010. szeptember hétvégéi:

A vonatok a külső végállomások és Cinkota között közlekednek. Örs vezér tere és Cinkota között H1 jelzéssel HÉV-pótló buszok járnak!

Ráckevei HÉV:

2010. augusztus 21-29:

A vonatok Vágóhíd és Soroksár, Hősök tere között nem közlekednek.

HÉV-pótló járatok:

H1: Vágóhíd-Soroksár, Hősök tere
H2: Határ út M-Soroksár hősök tere

További felvilágosításért kérem figyeljék a kihelyezett tájékoztatókat!

Az okozott kellemetlenségekért szíves megértésüket és türelmüket kérjük. A vágányzár közös érdek, hogy holnap pályahibáktól mentes, korszerűbb berendezésekkel ellátott vágányokon kényelmesebben és gyorsabban roboghassunk.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr92233190

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása