Egy űrjegy margójára

2010.06.02. 22:40

 Ma volt egy utasom, aki szerzett pár jó percet. A lány akkor jött rá, hogy otthon felejtette a tárcáját, amikor kereste a kiegészítő jegyére a pénzét. Vizsgázni igyekezett, nem akartam leszállítani. Annyit mondtam Neki, hogy majd legközelebb.

Megkérdezte, hogy mikor jövök dél tájban Gödöllőre. elárultam Neki, kíváncsian, mit is tesz. A végállomáson már egymásra mosolyogtunk. Amikor indulás után odaértem hozzá, kért egy diák kiegészítőt Gödöllőre és vissza. Űrjegyen kapta meg (ez egy olyan jegy, ami gyakorlatilag tartalék. Annyi jegyet adunk ki rajta a feltüntetett két megálló között , amennyit nem szégyellünk. Csoportos utazáshoz használjuk leginkább.) a menetjegyét. Ilonateleptől Gödöllőig. Menettértiben. Az űrjegy mellé kapott egy "összedobott" Fair play- oklevelet is.

Sokat tanulhatnának Tőle egyes utasaink.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr462052206

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

VakondM 2010.06.08. 10:02:17

Ez szép! :)
Ugye ehhez két rendes embernek kell találkoznia. Abból meg mostanában kevés van, így kicsi az esély rá :(
süti beállítások módosítása