Tájékoztatjuk Tisztelt utasainkat, hogy a Ráckevei HÉV vonalán október 24-én és 25-én a HÉV szerelvényei helyett teljes üzemidőben HÉV-pótló autóbuszok szállítják az utasokat. A H jelzésű  HÉV pótló buszokra a HÉV állomások közvetlen közelében, valamint Szigetcsépen a községházánál, illetve Szigetszentmártonban a postánál és a Dózsa György utcánál lévő Volán megállóban lehet felszállni.

A HE jelű HÉV-pótló járatra Szigetcsépen csak a községházánál, Szigetszentmártonban csak a postánál lehet felszállni, a HÉV állomást ezek a buszok nem érintik!

A HÉV-pótló buszokon a kerékpár szállítás tilos, a viteldíjak a HÉV-en érvényes távolságra értendők. Az okozott kényelmetlenségekért az utasok szíves megértését és türelmét kérjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr721472148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása