Tájékoztatjuk Tisztelt utasainkat, hogy ezen a hétvégén a Szentendrei HÉV vonalon pálya- és áramellátási karbantartást végeznek. Ezért október 10-én szombaton hajnali fél 6-tól kezdődően vasárnap 23 órágig a vonatok helyett Békásmegyer-Pünkösdfürdő és Szentendre állomások között HÉV-pótló autóbuszok szállítják az utasokat.

A HÉV-pótló autóbuszok Békásmegyeren a 160-as autóbuszok végállomásáról indulnak, majd a 943-as éjszakai járat megállóiban állnak meg. Pomázon azonban Békásmegyer felé az autóbuszok a VOLÁN pályaudvaron állnak meg.

Csak azért, hogy ne legyen még elég a jóból, a Csepeli HÉV vonalán hasonló munkálatokat végeznek ezzel párhuzamosan, valamint a következő hétvégén teljes üzemidőben. Emiatt a Csepeli HÉV vonalán szintén autóbuszok szállítják majd az utasokat. A HÉV-pótló buszok a Vágóhídon fognak megállni a Lágymányosi híd megállóhely pótlására, valamint meg fognak állni az Ady Endre útnál is, ahol a HÉV-nek eredetileg nincsen megállóhelye.

Az okozott kényelmetlenségekért megértésüket és türelmüket kérjük.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr931439412

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása