Tájékoztatom Tisztelt Utasainkat, hogy az Formula-1 ING Magyar nagydíj miatt 2009. július 24 és 26 között napközben a gödöllői HÉV szerelvényei Hungaroring időszakos megállóhelyen megállnak.

Mogyoród állomástól és Árpád híd, metróállomástól a BKV Zrt. Mogyoród, Templom térhez különjáratokat indít. Az autóbuszokat a versenyre érvényes belépőjegyekkel lehet csak igénybevenni.

A HÉV díjszabása azonban változatlan, kivéve, hogy a napijegy, a turistajegy és a Budapest Kártya ezeken a napokon Ilonatelep helyett Mogyoródig érvényesek. Vonaljeggyel, gyűjtőjeggyel, illetve kétheti-, havi-, negyedéves-, valamint éves bérlettel rendelkező utasainknak Ilonateleptől továbbra is kiegészítőjegyet kell váltaniuk!

A zsúfoltság elkerülése érdekében a vonatok 6 kocsival közlekednek. Kerepesen és Mogyoródon tartalék vonatok állnak készenlétben, hogy szükség esetén mentesítő vonatként azonnal forgalomba állhassanak.

Kedves Utasainknak jó szórakozást kívánok!

Vonat Hungaroring megállóhelyen

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr781259237

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vorti 2009.07.21. 18:22:21

Megállóhelynek nevezni azér túlzás, inkább peron a puszta közepén. :D A pálya is messze van onnan, nemtom mi értelme.
Bár hozzá kell tegyem, még nem voltam ott ilyentájt (legalábbis nem hévvel), bár már többször gondoltam rá.

hévközeli 2009.07.27. 14:00:39

Milyen jó kép!És milyen feltünően jóképű a vezetője!!!

hévközeli 2009.07.27. 14:01:38

Milyen jó kép!És milyen feltünően jóképű a vezetője!!!
süti beállítások módosítása