Kalauzverés - pontosítás

2009.06.16. 18:25

Tudom, van már egy bejegyzés a kb. 3 héttel ezelőtt történt kalauzverésről, viszont van pár dolog ami említést/pontosítást érdemel. De véleményem szerint akkora jelentőséggel bír, hogy nem akartam egyszerű "Hozzászólás"-ként megosztani Veletek, külön spot-ot érdemel.
Akkor arról számolt be több hírportál, illetve mi is hogy a kolléganő könnyebb sérüléseket szenvedett.

...A dunaharaszti HÉV-diszpécser értesítette a rendőröket, akik időben kiértek és elfogták a támadót. Az elsődleges adatok alapján a jegyvizsgáló könnyű sérüléseket szenvedett...

Forrás: Független Hírügynökség

Ez mégse így van. Elég súlyos sérüléseket szenvedett, többek között megsérült több csigolyája, illetve 8mm átmérőjű agyödémája keletkezett a fejét ért ütések miatt. Ez így ilyen formában 8 napon túl gyógyuló sérüléseket jelent. Mindeközben az elkövető szabadlábon védekezhet, és csak valamikor ősszel lesz a tárgyalás, ahol nem hinném hogy, túl nagy büntetésre kellene számítania. Ez a szomorú igazság.
És nagyon remélem hogy olvassa a blogunkat olyan ember is aki tehetne azért valamit hogy megváltozzon a helyzet, mert már lassan embertelen állapotok lesznek az egész BKV-ban. Az ellenőrök/jegyvizsgálók, de már a járművezetők is egyre gyakrabban kerülnek kiszolgáltatott, testi éppségüket veszélyeztető helyzetekbe. A BKV vezetése elméletben sürgeti azokat a lépéseket, hogy az ilyen esetek minimálisra csökkenjenek. ELMÉLETBEN. De sajnos azt tapasztalom, hogy ezek a hírek bejárják az országot, kapunk ígéreteket dögivel (biztonsági őrök, stb.), két nap alatt lecseng az egész hírfolyam, de mégsem történik semmi...

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr821189342

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Riii 2009.06.16. 22:12:04

Igen, ezt az áldozat keresztanyukája (aki egyben a kolléganője is), és pont leakartam írni kommentként....
süti beállítások módosítása