A változatosság kedvéért...

Tájékoztatjuk, tisztelt Utasainkat, hogy a Gödöllői HÉV vonalán az M31-es autóút építése miatt megváltozik a forgalmi rend.

Csütörtökön (április 30-án) 22.00 órától üzemzárásig, és pénteken (május 1-jén) egész nap a vonatok Mogyoród és Gödöllő között esetenként nem a megszokott vágányon közlekednek. A Gödöllő felé közlekedő vonatok Mogyoród állomáson kb. 4-10 perc várakozás után indulnak tovább.

Szombaton (május 2-án) egész nap és vasárnap (május 3-án) 12.00 óráig Mogyoród és Gödöllő között a vonatok nem közlekednek. A HÉV szerelvényei helyett HÉV-pótló autóbuszok járnak. Mogyoród állomásról az Örs vezér tere felé induló vonatok 2-3 perccel később közlekednek. A vonatok a HÉV-pótló buszokat bevárják. A HÉV-pótló buszok a múlt hetivel azonos helyen állnak meg. (Gödöllő, Erzsébet park megállóhelynél a Táncsics Mihály úton, a többi megállónál a 992-es autóbusz megállóhelyein)

Vasárnap (május 3-án) 12:00 órától a vonatok ismét teljes útvonalon, azonban a folytatódó építési munkálatok miatt mintegy 2 perccel megnövekedett menetidővel közlekednek előreláthatólag öt hónapig.

Az Örs vezér tere – Cinkota és Örs vezér tere – Cinkota – Csömör viszonylatban közlekedő vonatok menetrendje változatlan.

Részletes információk a megállóhelyeken kihelyezett hirdetményekben találhatóak. Az okozott kényelmetlenségekért megértésüketés türelmüket kérjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr901096369

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Chris von Bone 2009.04.30. 23:14:03

:DDD Ezt magadtól irtad vagy másoltad vhonnan? :DDD "esetenként nem a megszokott vágányon közlekednek", hát jah, minden Gödöllői vonat Szentjakabnál a Bp-i peronnál áll meg. Ezen kívül ugyan ez lesz a helyzet Gödöllőn is reggel 8:20-ig valamint este 21:00-tól.
"Vasárnap (május 3-án) 12:00 órától... ...előreláthatólag öt hónapig." És ezmiatt tök más lesz a mentrend is, főleg a csúcsokban. Késésekre lehet számítani jócskán!
"Részletes információk a megállóhelyeken kihelyezett hirdetményekben találhatóak." Hogy hol??? Nah ne!:DDDD Annyira részletesek, hogy jobb lenne ha nem is lennének, mert pont ott ahol lényeges lett volna még ott is el van b....va! Csak arra lennék kíváncsi, hogy ezért is megkapják-e a készítők, kivitelezők a jutalmat???
süti beállítások módosítása