Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy az M31-es autóút építési munkálatai miatt 2009. április 24-én pénteken reggel csak 9 óráig a megszokott menetrend szerint járnak a HÉV szerelvények. Reggel kilenctől a délutáni csúcsidőig a vonatok Budapest felé néhány perces késéssel járnak. 14.08-as Örs vezér terei indulástól este 20 óráig a Gödöllői HÉV szerelvényei közül minden második vonat a Gödöllői vonalon csak Szentjakab megállóhelyig közlekedik! Kerepes és Mogyoród állomások között a HÉV szerelvények a menetirány szerinti JOBB oldali vágányon közlekednek, így Szilasliget megállóhelyen a megszokottal ELLENTÉTES oldalon állnak meg a vonatok. Mogyoród és Gödöllő végállomás között M jelzéssel HÉV-pótló autóbuszok szállítják az utasokat azok helyett a vonatok helyett, amik csak Szentjakab megállóhelyig közlekednek.

Este 20 órától vasárnap üzemzárásig a vonatokat Kerepesen visszafordítják, Kerepes és Gödöllő végállomás között HÉV-pótló autóbuszok járnak. Az utolsó Gödöllőig közlekedő vonat az Örs vezér teréről 19.26-kor indul. A HÉV-pótló autóbuszok a 992-es autóbusz megállóiban állnak meg. A péntek esti és a hétvégi HÉV-pótló járatok az alábbiak szerint közlekednek:

G jelű járat:

Szilasliget és Mogyoród felé felé betérő busz. A 992-es járat minden megállóhelyén megáll Gödöllőig.

GY jelű járat:

Párosával induló csuklós autóbuszokkal közlekedik. A GY buszok első megállója a Kerepes végállomásról történő elindulás után Gödöllőn, az Erzsébet parknál van.

Az okozott kényelmetlenségekért szíves elnézést kérünk!

További információk a megállóhelyeken kihelyezett tájékotatókon!

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr541082044

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása