Az egyszeri motorász Cinkotán indulás előtt még megvárta a vonata felé futó két hölgyet, majd csípősen megjegyezte, hogy ez két sörbe fog nekik kerülni. Abszolút poénnak szánta, ez kollégák között is így működik. A két lány azonban nem úgy értékelte a humort, ahogy számított rá a járművezető... Visszakérdeztek, hogy nagy baj-e, ha a kenyér nem folyik. Egy mosoly keretében a "vontatási menedzser" annyit válaszolt, hogy akkor nem, ha a kenyér fél kilós és szeletelt. Ezzel becsukta az ajtót, majd elindult.

Az Örs vezér terén a két lány átnyújtott neki egy félkilós szeletelt kenyeret, mivel ezeket kóstoltatták aznap a madaras bevásárló-szarkofágban. Mondanom sem kell, a motorász köpni nyelni nem tudott, de a két lány addig nem tágított, amíg el nem fogadja tőlük az elemózsiát.

Ez a járművezető ma szó szerint kenyérkereső fényében tündökölhetett otthon... :)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr731042959

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Traktoros 2009.04.03. 12:42:40

Én ilyen helyzetekben szoktam feladni a teológiát, azazhogy: kitérek a hitemből :)

Néha ugyanis velem is előfordulnak hasonló esetek...

kacsa. 2009.04.05. 22:10:47

@Traktoros: Pedig pont most nem kéne :). Mindennapi kenyerünket add meg nekünk ma...
süti beállítások módosítása