Kedves Utasaink!

A holnapi nap folyamán utóljára vásárolható meg a vonaljegy mindössze 270 forintért. Ennek az ára a továbbiakban 290 forint lesz. A gyűjtőjegy 2350 forint helyett 2600 forintba fog kerülni.

Nem újdonság, de kevesen tudják: Ezek a jegyfajták eddig is megvehetőek voltak és ezután is megvehetőek a HÉV vezető-jegyvizsgálóknál. (Vonaljegyet az adott útra budapesti felszállással nem adhatunk ki! Az utasnak már rendelkeznie kell budapesti felszállás esetén jeggyel vagy bérlettel. A jegyvizsgáló csak a további utazáshoz segíthet ezzel.)

Ezzel egyidőben a budapesti HÉV menetjegy (a zöld színű) is holnap lesz utóljára forgalomban. 16-ától a pénztárak dátumbélegzővel ellátott vonaljegyet adnak ki a budapesti szakaszra. Ezek a jegyek csak a rábélyegzett napon és csak a HÉV-en használhatóak fel utazásra!

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr8878503

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Vaandor 2009.01.15. 22:25:07

Dátumbélyegző? Akkor erre is vonatkozik majd az egy órás érvényesség (átszállással), mint a metróra?

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2009.01.15. 23:37:10

Nem. A dátum csak év/hónap/nap szintű. Csak aznap használható fel.
süti beállítások módosítása