Utas-számlálás

2008.10.12. 23:29

Kedves Utasaink!

Mostanában az elmúlt napokban és a közeljövőben a KTI és a BKV Zrt. által beszervezett diákok felmérést készítenek az Önök utazási szokásairól, épp úgy, mint tavaszal. Megkérem Önöket, hogy legyenek a kérdezőkkel, közreműködőek, válaszoljanak arra a néhány kérdésre, hogy a HÉV menetrendje minél inkább az önök érdekeit tarthassa szem előtt a továbbiakban.

Felhívom továbbra a figyelmet arra, hogy ezek a 15-18 éves fiúk és lányok nem a BKV dolgozói, egyenruhájuk nincs, csak a BKV-KTI-s "kitűzőjük".

Köszönjük a közreműködést.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr70710803

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

kacsa. 2008.10.13. 18:14:46

"Felhívom továbbra a figyelmet arra, hogy ezek a 15-18 éves fiúk és lányok nem a BKV dolgozói..."
Nem akarlak elkeseríteni, de az emberek jelentős hányada ezt -valószínűleg- nem fogja megérteni.
Diákmunkásként hasonlót szoktam néha csinálni, csak parkolással kapcsolatban (azzal a különbséggel, hogy nem kell megkérdeznem az embereket:)). A környék lakóinak "színvonalát" onnan tudom lemérni, hogy a) hányan nem fogják fel, hogy nem vagyok parkolóőr (nem fizető helyekről van szó, ezért sem értem) b) hányan, hogy és mivel fenyegetnek (a két véglet: Óbuda (III.) és a Baross u. (VIII.)) c) hány idős hölgy jön oda hozzám "morogni". Pedig direkt magammal hurcolom ilyenkor a megbízási szerződést, amiben részletesen és érthetően le van írva a dolog lényege (ki, mit, miért csinál).
(Érdekes, hogy a 2m magas szomszédomat valamiért kevesebbet szokták piszkálni, pedig általában ugyanott vagyunk...)

fuuuuck 2008.10.14. 18:59:32

KURVA ANYATOKAT KERDEZGESSETEK 270 FORINTERT FEREG BKVS GECIEK

Chris von Bone 2008.10.15. 10:30:31

Kedves fuuuuck! Igen nagyon értelmes vagy! Először is megtanulhatnál helyesen írni, bár nem biztos hogy ezen inteligenciamértékhez, amivel te rendelkezel, nagyobb nyelvismeret dukál! Ha nem tetszik a jegyár ne vedd meg! Max örömmel rugdallak le az első adandó alkalommal.

antiFUUUCKista 2008.10.15. 14:44:34

Mondtam már, "kedves" fuuck hogy elmehetsz innen a büdös picsába.
És azért, mert a Te anyád kurva attól nem kell azt hinni, hogy a mieink is azok, ha már elkövette azt a hibát, hogy megszült téged.

Traktoros 2008.10.16. 13:21:09

Fuck egy sulinetes monitorfejű paraszt. Én így képzelem el a megjelenését: 155 cm, 45 kg (hátizsákkal, benne anyutól kisírt iPoddal és aputól lopott pornóújsággal, valamint egy 0,5 l-es kepiajszfrúttal együtt - a bevásárlószatyor, amit kapott hozzá a marketben, tárasúly, nem számoltam bele), szőke haj, szódásüveg szemüveg, és tomkettől vásárolt valamilyen "polgárpukkasztó" póló, kötelező jelleggel, hogy ezzel is jelezze, ő bizony antiszociális, és mindenki bassza meg. Egyszer úgyis elkenik a képét :)

antiFUUUCKista 2008.10.16. 17:19:35

Hehe!

Rocko- 2008.10.16. 21:37:56

remélem azért ez nem olyan félvállról vett dolog lesz, mint a tavaszi forgalomszámlálás.
és remélem lesz valami keletje, nem tudom hozzám elérnek-e a gyerkőcök: szervezéssel lehetne elérni elég sokat. hogy JV várja be, írott szabállyal vagy anélkül, ha van közvetlenül mellett járat, amelyről átszállnának.
süti beállítások módosítása