A jubileumi alkalomról megemlékeik a Szegedi Közlekedési Társaság is. Mivel imádom a Napfény Városát, így úgy gondoltam csinálok nekik egy kis ingyen reklámot. :)

Ennek kapcsán a Szegedi Pultz utcai villamosremizben október első hétvégéjén kiállítás lesz megtekinthető. Október 4-én 11 órától villamosparádé is lesz Szegeden a jubileum alkalmából, valamint az SZKT nosztalgiajárművei külön díjszabás mellett besegítenek a Szgedi közösségi közlekedésbe is október elseje és ötödike között.

A hírhez hozzátartozik, hogy a mai napon indult újra a nagyszabású Anna-kúti csomópontfelújítás miatt a szegedi villamosközlekedés teljes egészében. A nyári villamospótlások eredményeit most már élvezheti a szegedi lakosság. Hosszú távon náluk kiépül a kettes villamosvonal a külső körúton, valamint a Belvárosban meghosszabbításra kerül a 8-as és 10-es trolibuszvonal is. Persze mindez 2011 végéig, amikor mi még majd csak esetleg örülhetünk a négyes metróvonalnak, közben a villamoshálózatot a város vezetése elhanyagolja. Bár itt is vannak előremutató jelek, (Móricz Zsigmond körtéri vágányösszeköttetés építése, Kőbányai úti és Orczy úti vágányfelújítás, ami jelenleg is zajlik) de mégsem olyan komplex ez a fejlesztés, mint a szegedi Új Pályán Project.

Én biztosan ott leszek Szegeden az első októberi hétvégén.

Az esemény plakátja megtekinthető itt.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr88677396

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása