Az első trafós történet

2015.04.11. 15:59

Tegnap este történt meg velem életem egyik legviccesebb jelenete a H8-as hév vonalán az utolsó vonaton.

Régen végeztem már az ellenőrzéssel, már csak a megszokott bulizós gödöllői srácok maradtak a szerelvényen, amikor Szentjakab megállóhoz értünk. Az egyik srácnak az a remek ötlete támadt, hogy neki ebben a szent pillanatban könnyítenie kell magán és már nem tudja kibírni Gödöllőig azt a pár percet. A kedves utas ajtónyitáskor egyből lehúzott sliccel kiugrott az ajtón és elkezdte a vizelést a megálló kellős közepén. Természetesen az úr megfeledkezett arról az apróságról, hogy egy olyan megállót választott, ahol a le- és felszálló utas olyan ritka, mint a fehér holló. Ennek rendje és módja szerint a járművezető pár másodperc után elindította az ajtózárási programot, mire a srác félbeszakította a munkáját és csodák csodájára az utolsó pillanatban diadalittasan visszatért azt harsogva, hogy "IGEN MEGCSINÁLTAM ÉS CSAK KICSIT LETTEM NEDVES". Mondanom se kell, hogy a biztonsági őrömmel együtt szakadtunk a röhögéstől és ekkor világosítottam fel a problémákról:

  • Sikeresen olyan megállót választott, ahol gyakorlatilag 5 másodperce van és eléggé balesetveszélyes volt az akció kivitelezése.
  • Garantáltam, hogy reggelre az egész állomány ezen fog röhögni.
  • Szerencsétlenségére a kallerblog egyik szerkesztője vagyok.

 

A srác mindezek után röhögve hozzájárult, hogy megosszam a kedves olvasókkal ezt a történetet és szerette volna hozzáfűzni, hogy "ő az a tag, akinek két hüvelykujja van".

20150411_003441.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr857358470

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2015.04.23. 15:23:24

Ha csak 5 mp-ig tartott akkor nem lehetett annyira sürgős :)

Mr. G, a kaller 2015.04.27. 23:59:02

Hát az illető máshogy élhette meg akkor, mert neki ez egy halaszthatatlan dolognak tűnt :)

Adani 2015.04.28. 08:12:38

A másik meg, hogy iylen problémára találták ki a széles nyakú Cappy-s PET palackot. :)
süti beállítások módosítása