Szőke nő esete Cinkotával

2012.02.20. 09:12

 A szőke nős viccek általában kitalált személyekkel és szituációban játszódnak. Nem úgy, mint ez a történet, hisz ebben mi is szereplők voltunk kollégámmal.

Gyönyörű hóolvasztó napsütés, élveztük a hirtelen jött jó időt a csonka vágányon lévő strandnál (hólé-tócsa). A kollégán feszít a kukás mellény "HÉV FORGALOMIRÁNYÍTÁS" felirattal, kezében URH. Én teljes menetfelszerelésben, és egy megafonnal a kezemben. Látszott rajtunk, hogy mi vagyunk a "helyzet kulcsa" eltévedés esetén.

Odalibeg hozzánk a szöszi spiné. Épp a volánbuszról szállt le és kérdezi, hogyan is tovább az Örsre... Mondjuk neki, hogy cca. 3 perc múlva jön egy vonat Csömörről, majd azzal. Ide fog érkezni, mellénk. (A csonka vágánynál álltunk, 3 lépésre az egyes perontól...) Visszakérdez, a távolba mutatva a Vidám vásár úti buszmegállóba. Oda a buszmegállóba? A válaszunk elfojtott röhögésünk közben, hogy nem szeretnénk. Megmutattuk, hogy ide, a peron mellé, a sínekre. Odébb mentünk, majd kitört belőlünk az irdatlan vihogás.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr264143420

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2012.02.20. 09:53:39

Ez igen, én is majd leestem a székről a röhögéstől. Majd gumikereket növeszt a vonat és beáll a megállóba.

Luxusmoszkvicsslusszkulcs 2012.02.20. 11:41:24

Még középsuliban történt meg egy osztálytársammal, hogy egy nő megkérdezte a Borároson (a HÉV peronon konkrétan), hogy innen merrefelé megy a HÉV Csepelre. Amikor a srác visszakérdezett a fuldokló röhögés közben, hogy "Szerinted?" akkor meg ő volt a bunkó. :P

2012.03.09. 18:15:31

sikerult a magadfajta ellenoroknel is butabbat talalnod, gratulalok :)
süti beállítások módosítása