Tájékoztatjuk Tisztelt utasainkat, hogy karbantartási munkálatok miatt az 5-ös és a 8-as HÉV vonalakon megváltozik a forgalmi rend. A vonatok helyett egyes szakaszokon HÉV-pótló autóbuszok szállítják az utasokat.

H5 Szentendre:

Október 29-31 között a vonatok csak Békásmegyer és Szentendre között szállítják az utasokat. Békásmegyer H és Batthyány tér M+H között H5, Békásmegyer H és Árpád híd M között H5A jelzéssel a vonatok helyett autóbuszok közlekednek.

H8 Gödöllő:

Október 29-31 között a 8-as HÉV szerelvényei csak Örs vezér tere és Kerepes között közlekednek. Cinkota H és Gödöllő H között HÉV-pótló buszok szállítják az utasokat. A HÉV-pótló buszok H8, H8E kórház és H8E Auchan jelzéssel közlekednek.

H8: Cinkota-Kistarcsa kórház-Szilasliget-Szentjakab-Mogyoród-Gödöllő
H8E kórház: Cinkota-Kistarcsa kórház-Gödöllő (közvetlen járat)
H8E Auchan: Cinkota-Auchan Liget-Gödöllő (közvetlen járat)

November elsején a vonatok a teljes vonalon a munkaszüneti napokra vonatkozó menetrend szerint közlekednek.

November 2-6 között a 8-as HÉV szerelvényei csak Örs vezér tere és Kerepes között közlekednek. Kistarcsa kórház/Auchan Liget és Gödöllő H között HÉV-pótló buszok közlekednek H8 kórház, H8 Auchan, H8E kórház és H8E Auchan jelzéssel.

H8 kórház: Kistarcsa kórház-Szilasliget-Szentjakab-Mogyoród-Gödöllő
H8 Auchan: Auchan liget-Szilasliget-Szentjakab-Mogyoród-Gödöllő
H8E kórház: Kistarcsa kórház-Gödöllő (közvetlen járat)
H8E Auchan: Auchan Liget-Gödöllő (közvetlen járat)

Az autóbuszról a HÉV-re és a HÉV-ről a HÉV-pótló buszra javasolt átszállási pont Kistarcsa megállóhely.

Az autóbuszokon a HÉV díjszabása érvényes. Kérjük utasainkat, hogy menetjegyüket az utazás végéig szíveskedjenek megőrizni! A pótlóbuszokon kerékpár nem szállítható!

Az okozott kényelmetlenségekért az utazóközönség szíves megértését és türelmét kérjük!

 

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr113335648

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása