Vonalat vagy átszállót?

2011.09.09. 10:45

 Ez a Csinibaba című filmben hangzott el, a villamos kalauznőjétől és most már egyre többször hangozhat el a HÉV-en is. A HÉV-en a jegyvizsgálók ugyanis most már a megszokott vonal- és 10-es gyűjtőjegy után a pesti jegyek általunk nyújtott kínálatát kibővítve átszállójeggyel is fel lettek szerelve.

Miért jó az átszállójegy?

Eddig is kínáltuk utasainknak a továbbutazáshoz is a vonaljegyet, hogy az Örs vezér tere csak egy átszállópont lehessen nekik, ne kelljen pluszban sorban állniuk. Ezzel volt, aki élt és volt aki nem. Rengeteg utas volt, aki metró-szakaszjegyet szeretett volna kérni további útjához, ezzel azonban nem tudtunk szolgálni. Ezeknél mind-mind olcsóbb megoldást nyújt az átszállójegy.

Ugyanis az átszállójegy (ami a metróhálózaton belül nem csak 3 megállóra érvényes) mindössze 490 forintba kerül, míg a vonaljegy+metró-szakaszjegy kombó bekerülési költsége 580! forint. 

Az átszállójeggyel (a vonaljegyhez hasonlóan) a Deák Ferenc téren újabb kezelés nélkül lehet metróról metróra átszállni, az átszálláson kívüli útmegszakításra és visszafelé utazásra azonban nem jogosít.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr393213282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása