H6 (Ráckeve):

Tájékoztatjuk Tisztelt utasainkat, hogy karbantartási munkálatok miatt a H6 vonalon a vonatok 2011.08.27 és 08.28 között megosztva; Vágóhíd és Dunaharaszti külső, valamint Szigetszentmiklós megállóhely és Ráckeve állomás között közlekednek. Szigetszentmiklós és Dunaharaszti külső között H6, Szigetszentmiklós Gyártelep és Dunaharaszti külső között pedig H6A jelzéssel HÉV-pótló buszok közlekednek.

H8 (Gödöllő):

Tájékoztatjuk Tisztelt utasainkat, hogy karbantartási munkálatok miatt a H8 vonalon 08.27-08.28 között Cinkota és Gödöllő végállomás között a vonatok helyett autóbuszok közlekednek. A feltáró járat (Cinkota-Kórház-Szilasliget-Mogyoród-Gödöllő) jelzése H8 lesz. A feltáró járaton kívül H8E jelzéssel Cinkota és Gödöllő között közvetlen járatok is közlekedni fognak. A H8E jelzésen kívül az autóbuszok iránytábláin feltüntetésre kerül, hogy Kistarcsa kórház, vagy Auchan Liget útirányon át közlekedik. 

Felhívjuk utasaink figyelmét, hogy a pótlóbuszokon a HÉV díjszabása érvényes, ezért kérjük önöket, hogy menetjegyeiket őrizzék meg a teljes utazás végéig. A HÉV-pótló buszokon kerékpár nem szállítható.

Az okozott kellemetlenségekért szíves türelmüket és megértésüket kérjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr163179138

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása