Tájékoztatjuk Tisztelt utasainkat, hogy a Formula 1 Magyar nagydíj idején a H8 vonalon hosszabb szerelvények közlekednek a zsúfoltság elkerülése érdekében. Szombaton és vasárnap jelentős utaslemaradás esetén mentesítő vonatokat indítunk. A vonatok Hungaroring időszakos megállóhelyen áthaladnak.

Hogyan közelítsük meg a Hungaroringet?

3, 4, 5, 6 sz. kapu:

A H8 jelzésű vonal szerelvényeiről (célállomás: Gödöllő) Szilasliget megállóhelyen kell leszállni. Az Állomás utca - Béke utca - József Attila utca útvonalon gyalogosan lehet elérni a versenypályát. (kb. 2500 méter)

1, 2, 7 sz. kapu:

A Gödöllőig közlekedő H8-as vonatokról a leszállást Mogyoród állomáson javasoljuk. Innen külön autóbuszokkal lehet megközelíteni a Hungaroringet. 

A Hungaroring megközelítésére alkalmatlanok a Cinkotáig közlekedő H8-as és a Csömörig közlekedő H9-es jelzésű vonatok. Kérjük figyeljék a vonatok célállomását

Jegyek, bérletek érvényessége:

A Budapest 24 órás jegyek és a Budapest 72 órás jegyek, valamint a Budapest kártyák a hétvégén Mogyoród állomásig érvényesek. Egyéb budapesti jegyekkel, illetve Budapest-bérlettel rendelkező utasainknak Budapest közigazgatási határától kiegészítő jeggyel kell rendelkeznie. Szilasligetig és Mogyoródig ennek ára 245 forint. (A kedvezményes kiegészítő menetjegyek alkalmazási feltételei a VOLÁN társaságok díjszabásával azonosak.)

A kiegészítő menetjegyek az utasoknak amennyiben a felszállás helyén működik pénztár ott kell beszerezni. Ha az állomáson/megállóhelyen pénztár nem üzemel, illetve a jegyváltás más módon sem biztosított, utasaink a vonaton az első jegyvizsgálat kötelesek megvásárolni az utazás teljes hosszára menetjegyüket. Ebben az esetben a jegyvizsgáló pótdíj felszámítása nélkül biztosítja a jegyváltást. A kedvezményre jogosító igazolványokat, illetve igazolásokat kérjük kollégáinknak felmutatni, illetve kérésre átadni!

Köszönjük, hogy minket választanak. Kellemes utazást, a versenyre jó szórakozást kívánunk!

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása