Tájékoztatjuk tisztelt utasainkat, hogy a Csepeli átjáró karbantartása miatt a Ráckevei HÉV (barna színnel jelölt vonal) vonalán az alábbi forgalmi forgalmi változások lépnek életbe:

Március 12-14-ig és 20-án a Ráckevei HÉV vonalon a vonatok csak Soroksár, Hősök tere megállóhely ás Ráckeve állomás között közlekednek. Vágóhíd és Soroksár, Hősök tere között H1 jelzéssel HÉV-pótló buszok szállítják az utasokat. 

A H1 jelzésű HÉV-pótló buszokra a HÉV-ről átszálló utasok vonaljegye és Milleniumtelep és Vágóhíd között érvényes, de a jegyet átszálláskor a számkocka nélküli végükön érvényesíteni kell. Az átszállójegyekre ez a gyakorlat nem érvényes, ott a jegyet nem kell újra kezelni. A HÉV-pótló buszok a HÉV állomásokkal azonos nevű 23-as és 66-os buszmegállókban állnak meg, kivétel ez alól a Vágóhíd végállomás, ahol az autóbuszokra a Kvassay áttörésen (a Gubacsi utat a Vágóhíddal összekötő 2x3 sávos út) lévő megállóban lehet felszállni.

A HÉV-pótló buszokon kerékpár nem szállítható.

Március 12-20-ig a Csepeli átjárónál lévő vasúti átjáró a közúti forgalom elől teljes szélességében le lesz zárva ezért a 119-es autóbuszok a Baross utca és a Teremszeg utca között módosított útvonalon közlekednek.

H1 HÉV-pótló járat (Vágóhíd H-Soroksár, Hősök tere H)

H1 HÉV-pótló járat (Soroksár, Hősök tere H-Vágóhíd H)

Az okozott kényelmetlenségekért az utazóközönség szíves megértését és türelmét kérjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr902717626

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása