Lehet-e a teljes kerékpár-viteldíjat elkérni buszos vágányzár alatt? Igazából ez nem kérdés, hiszen egy vonaljegyet kell kezelni egy megállóra is a kerékpárnak.

A kérdést nem éppen ilyen stílusban és hangnemben tette fel az egyik hatvanötödik életévét betöltött utasom, aki Mogyoród állomáson szállt fel, még szeptember hónapban. Mivel az eset anyázásba torkollott, így az utast rendbontó magatartásáért és a jegyváltás hajlandóságának hiányáért Kerepes állomáson leszállítottam. 

(Megjegyzés: A HÉV-pótló autóbuszokon kerékpár nem szállítható. Ez az eset egy olyan hétvégén történt, amikor Örs vezér tere és Cinkota között a vonatok helyett autóbuszok közlekedtek. Kerékpárral menetidő ezen a szakaszon Örs vezér tere felé, körülbelül 10 perccel több kerékpárral, mint vonattal. Kerepestől ez az időadat a terepviszonyok miatt körülbelül még 5 perccel több.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr602331981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2010.09.29. 13:17:14

Viszont Cinkotától már van kiépített Bicikliút a Veres Péteren ill. a Kerepesin. Kerepestől meg nincs.
süti beállítások módosítása