Levelet kaptam lájf!

2010.05.15. 16:05

szevasz itt vannak a képek
az eset a cikotai sorompó után történt, az erdőből hajította valami (cenzúrázva)puttony

1,5 méterre álltam tőle, a vonat viszont nem állt meg, egy nő fejétől 15 cm-re repült el a kő de a szilánkok már nem kerülték el őt sem.

na üdv és szebb jövőt
Roland

Az esettel kapcsolatban megszólalt az egyik járművezető is. Kedves üzenetében megjegyezte, hogy addig jó az egyenlőre ismeretlen vandáloknak, amíg olyan járművezetőbe nem botlanak, aki hajlamos az önbíráskodásra. Mert akkor valaki még úgy elkalapálja őket (véletlen baleset, hoppá), hogy az anyjuk sem ismer rá. (Szerkesztettem a mondandót.)

És akkor a képek:

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr932005321

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2010.05.15. 17:26:17

El kell kapni majd az egyik kezét a sínekre kötözni, majd jön a következő vonat és azzal a kezével már nem fog dobálni többet.

Azt már le se merem írni kiknél számít nemzeti sportnak kővel dobálni a vonatokat.

kacsa. 2010.05.16. 19:21:55

@Adani: Azt ne feledd, hogy utána a -többek között- a te adódból fogják fizetni a gyógyítását és a rokkantnyugdíját.
Én annak a két kéznek más hasznosítását is el tudnám képzelni. Segítek, az is a kövek helyváltoztatásával kapcsolatos. De ha leírnám, rögtön nyilaskommunista lennék...

Adani 2010.05.17. 10:04:08

@kacsa.:

Az se rossz ötlet, elzavarni egy kőbányába aztán dolgoztatni ott pár évig.
süti beállítások módosítása