Ha-hó

2010.01.30. 12:19

Az Inforádió rendkívüli híreiben Mezei László a BKV Zrt. fődiszpécsere kijelentette, a 60-as villamos (fogaskerekű vasút) és a Budavári Sikló biztonsági okok miatt nem közlekedik. Ugyan senki nem említi, de az 59-es és a 61-es villamosok a déli végállomások (Farkasrét, illetve a Móricz Zsigmond körtér) és a Moszkva tér között közlekedik, mivel a Nyúl utcánál baleset történt. A Hűvösvölgyi szakakszon a Budagyöngye és a Hűvösvölgyi végállomás között közlekedik a 61-es villamos. A Moszkva tér és Budagyöngye között a villamosok helyett a 22-es autóbusszal lehet utazni.

A hegyi autóbuszvonalakon és a villamosvonalakon a késés 15-20 perc is lehet.

A HÉV szerelvényei zavartalanul közlekednek. (Csömör felé a vágányzár megtartásra került, ennek tájékoztatóját lásd. visszább)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr361714497

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása