Január 30-án, szombaton az Árpádföldi útátjáró közelében megrongálódott felsővezeték-hálózat helyreállítását végzik a Gödöllői HÉV vonalán. Ezért Ezen a napon 8.10 és 18.10 között módosul a menetrend.
A csömöri ágban a 8.11 és 17.11 között az Örs vezér teréről induló HÉV-szerelvények Csömör helyett csak Cinkota állomásig közlekednek, az eredeti indulási időpontokban. A vonalon közlekedő többi szerelvény (Örs vezér tere – Gödöllő és Örs vezér tere – Cinkota) indulási időpontjai nem változnak.
A fenti időintervallumban Cinkota és Csömör között HÉV-pótló autóbuszok közlekednek az alábbi megállóhelyek érintésével:

Csömör H
Csömör, Béke tér
Csömör, Hunyadi János utca
Szabadságtelep
Árpádföld
Cinkota H
Árpádföld, Bekecs utca
Szabadságtelep
Csömör, Hunyadi János utca
Csömör,  Béke tér
Csömör H

Az autóbuszokra Cinkota állomáson a nagytarcsai Volánbuszok fordulójában lehet felszállni (Éjjel ez a végállomása a 908-as és a 992-es busznak is.)

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr31707160

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása