Technikai okok miatt sajnos a múlt héten nem sikerült megírnom azt, ami ezen a héten is hasonlóan alakul.

Tájékoztatom tisztelt utasainkat, hogy a HÉV M31-es autópálya feletti hídjának befejező munkálatai miatt (sínre kerül a híd, pontosabban sín kerül a hídra...) december 11-én pénteken este 9 órától üzemzárásig Mogyoród és Ganz forgalmi kitérő között vágányzár lesz életben. A vonatok mindkét irányban a Gödöllő felé menő vonatok peronja mellett fognak megállni Szentjakab megállóhelyen. Este 22 órától Szentjakab mellé még csatlakozik Szilasliget megállóhely és Mogyoród állomás is.

December 12-én és 13-án Mogyoród és Gödöllő végállomás között a vonatok helyett HÉV-pótló autóbuszok járnak. A HÉV pótló autóbuszokra a 992-es autóbusz megállóiban lehet felszállni. Gödöllő, Erzsébet parknál mivel ilyen nincs, az autóbuszok a Táncsics Mihály utcában ideiglenesen kialakított (marha nagy kialakítás kitenni egy táblát, de mindegy) megállóban veszik fel az utasokat. 

Az okozott kényelmetlenségekért szíves megértésüket és türelmüket kérjük.

A bejegyzés trackback címe:

https://kaller.blog.hu/api/trackback/id/tr681585582

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Adani 2009.12.09. 12:26:53

Hol van pontosan ez a Ganz forgalmi kitérő?

Dió, a kaller · http://kaller.blog.hu/ 2009.12.10. 19:37:11

@Adani: Ganz Erzsébet park és az M31 hídja közötti váltókörzet. Érezheted (akkor is, ha a vasút önmagában nem érdekel), hogy ott a vonat váltókon megy át. (Hát ezek sem csili-vili 80-as sebességű (kitérőben értendő) vasúti váltók no...) Négy darab helyszíni állítású váltóról van szó a helyes vágány mellett egy-egy fedezőjelzővel irányonként.

Laikusoknak: Valahol ott a Club Q környékén a (volt) GANZ mérőgyárnál.

kacsa. 2009.12.18. 16:48:13

Holnap szombati vagy csütörtöki menetrend lesz?
süti beállítások módosítása